Η Συμβουλή μας - melitis_gr

Go to content

Main menu

Η Συμβουλή μας

Το Μέλι

Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ
Η κρυστάλλωση (κοινός ζαχάρωμα) είναι φυσικό βιολογικό φαινόμενο του φυσικού ακατέργαστου μελιού, που δεν προξενεί καμία αλλαγή στη θρεπτική και βιολογική ιδιότητα του. Η κρυστάλλωση και η ταχύτητα με την οποία εμφανίζεται εξαρτάται από την φυτική  προέλευση του μελιού. Ένα κρυσταλλωμένο μέλι δεν είναι χαλασμένο ούτε και νοθευμένο.

Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ.
Το μέλι πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος και μακριά από την ακτινοβολία του ήλιου.Το μέλι μας συλλέγεται στην Ελληνική ύπαιθρο και τα μελισοσμήνοι μας μεταφέρονται σε τοποθεσίες όπου ανθίζουν Θυμάρι, Βότανα, Ερείκη, Άνθη του Δάσους και Έλατο , για να συλλέξουν  νέκταρ και να παράγουν μέλι, το οποίο θα  συνοδεύει στην καθημερινή διατροφή εσάς και τα παιδία σας.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Το Ελληνικό Μέλι:Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας 1912,
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού: N.P. IOIRICH
Η κρυστάλλωση του μελιού: Ι. Κουδούνης-Υπ. Γεωργίας
THE HIVE AND THE HONEY BEE . DADANT
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Ι.Γ.Ε

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 
Back to content | Back to main menu